Veelgestelde vragen

Question markWat wil je weten over Funky Friday?

Kan ik ook een bestelling afhalen in Haarlem?
Afhalen is mogelijk, je kunt dit aangeven bij je bestelling. Ons adres is Zwaluwstraat 24, 2025 VP Haarlem.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Aan onze Nederlandse klanten vragen we een bijdrage van 2,95 euro voor de verzendkosten; ongeacht de zending. Als je voor meer dan 25 euro bij ons bestelt, dan is verzending zelfs gratis. Voor onze Belgische klanten liggen de verzendkosten iets hoger: 7,95 als je tot 25 euro bij ons besteedt en 5,95 als je meer dan 25 euro besteedt. Dit heeft te maken met de bijzonder hoge tarieven voor het versturen van pakketten naar het buitenland.

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling in huis heb?
NL: De meeste producten worden verstuurd via PostNL, dit gaat via MyParcel. Meestal duurt het 1 tot 4 werkdagen voor je je bestelling in huis hebt. Heb je een product dat in een envelop past (zoals keukentextiel), dan versturen wij via brievenbuspost met PostNL, meestal heb je het dan de volgende dag in huis.
BE/DE: De meeste producten worden verstuurd via PostNL, de zwaardere pakketten soms ook via andere partijen zoals DPD. De verzending zal waarschijnlijk enkele dagen in beslag nemen. Houd daar rekening mee met bijvoorbeeld cadeaus bestellen.

Kan ik mijn bestelling ook op mijn werk laten bezorgen?
Ja hoor, dat is mogelijk. Vul dan bij je bestelling je werkadres als 'afleveradres' in, het pakketje komt dan naar je werk toe.

Kan ik de status van mijn bestelling bekijken?
Ja dat kan. Als je een account hebt aangemaakt op onze website, kun je zien wat er gebeurt met je bestelling. Of stuur ons even een mail
 

Ik probeer iets te bestellen, maar krijg een foutmelding. Wat nu?
Het kan voorkomen dat we van het product dat je probeert te bestellen maar weinig voorraad hebben. Aangezien we onze collectie vrij exclusief willen houden en dus niet honderden stuks van hetzelfde artikel inkopen, hebben we soms maar 1, 2 of 3 stuks op voorraad. Als je dan 4 stuks wilt bestellen, dan krijg je een foutmelding. Loop je hier tegenaan, stuur ons een e-mail, dan proberen we dat natuurlijk voor je op te lossen! We kunnen je dan meteen vertellen of het artikel in het gewenste aantal te verkrijgen is.

Hoe kan ik betalen bij Funky Friday?
Je kunt via iDeal en via PayPal betalen; allebei betrouwbare partners. Via iDeal betaal je direct bij je eigen bank, met PayPal kun je ook met je creditcard betalen. Bovendien is het nu ook  mogelijk je bestelling te doen via overboeking; zodra je betaling bij ons binnen is, zullen we je bestelling binnen 2 werkdagen versturen. 

Waarom is Funky Friday niet aangesloten bij een keurmerk?
Een webwinkel-keurmerk kost geld! En aangezien wij klein beginnen en onze prijzen laag willen houden, zullen wij (nog) niet aangesloten zijn bij een webwinkel-keurmerk. Ook zijn wij van mening dat een keurmerk dus een schijnzekerheid is; iedere webwinkel die bereid is een bedrag te betalen, krijgt dus een keurmerk. Er wordt niet gekeken naar service, betrouwbaarheid e.d. Wij proberen er door onze goede services alles aan te doen om een betrouwbare partij te zijn voor onze klanten.

Ik woon in België, kan ik ook iets bestellen en laten bezorgen?
Ja dat kan! Je kunt nu in het systeem aangeven dat je vanuit België bestelt, de verzendkosten krijg je dan ook te zien.

Ik woon in Duitsland, kan ik ook iets bestellen en laten bezorgen?
Ja, ook dat is mogelijk! Je kunt nu in het systeem aangeven dat je vanuit Duitsland bestelt, de verzendkosten krijg je dan ook te zien.

Ik heb iets besteld, maar wil het retour sturen, hoe doe ik dat?
Laat ons in ieder geval even weten dat je bestelling retour komt, dat kan via mail of via telefoon 0628873907. We zullen dan even met jou overleggen wat de makkelijkste manier is om je bestelling retour te sturen. 


Waar kan ik Funky Friday bezoeken?
Je bent welkom bij ons aan de Zwaluwstraat 24, 2025 VP te Haarlem. Bel even van tevoren voor het maken van een afspraak!
Tel. 023 844 8143 of mobiele tel. 06 2887 3907. Ook voor vragen over Funky Friday kun je hier terecht.

Hoe kan ik een bestelling retour sturen?
Wil je je bestelling retour sturen? Dat is natuurlijk mogelijk; tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling heb je de mogelijkheid om zonder opgave van reden je bestelling aan ons retour te sturen. De verzendkosten zijn voor jouw rekening (zie onze Algemene Voorwaarden). Ons retouradres is:
Funky Friday
Zwaluwstraat 24
2025VP  HAARLEM 

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan een e-mail of een tweet/dm via Twitter: www.twitter.com/funkyfridayshop. Wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk!

© 2023 Funky Friday | Zwaluwstraat 24 | 2025VP | HAARLEM | 06-28873907 | 023-8448143 | info@funky-friday.com | KvK-nummer 34272792 | IBAN NL68RABO0166289035 Rabobank BIC RABONL2U | BTW-nummer NL002168909B75 Deze website maakt gebruik van cookies.