Blog

2-2-2019
Pimpfestival: kijk binnen in gepimpte caravans
Ben je benieuwd hoe je een saaie caravan/camper van binnen en/of van buiten (zelf) omtovert tot een je eigen unieke reispaleis? Kom op zaterdag 26 mei tussen 11 en 17 uur naar het inmiddels befaamde gratis Pimpfestival voor een hoop inspiratie en tips van vele ervaringsdeskundigen! Dit jaar zijn we te gast op  Charme camping Hartje Groen & De Boshut in Schaijk.

Ben je benieuwd hoe je een saaie caravan/camper van binnen en/of van buiten (zelf) omtovert tot een je eigen unieke reispaleis? Kom op zaterdag 26 mei tussen 11 en 17 uur naar het inmiddels befaamde gratis Pimpfestival voor een hoop inspiratie en tips van vele ervaringsdeskundigen! Dit jaar zijn we te gast op Charme camping Hartje Groen & De Boshut in Schaijk. Funky Friday is ook aanwezig! Er is al veel voorpret te vinden op: https://www.facebook.com/events/330184794158816/?active_tab=about. En, delen = lief want meer zielen, meer vreugd! Dat weekend strijken er namelijk zo'n 100 gepimpte caravans neer voor het Gepimpte Caravan Weekend. En een groot deel daarvan houdt op de zaterdag "open-huis-op-wielen"! Welkom! De trotse eigenaars delen graag hun kluservaringen met je. Maar er is méér: kom smikkelen bij de foodtrucks, snuffel tussen de hippe marktkramen, volg de pimpworkshops, breng je stem uit op het mooist pimpproject, geniet van de live muziek en vergaap je aan nóg leukere caravannetjes en campers. Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Enne, het is niet alleen roze en bloemetjes, dus mannen komgewoon mee! Deze dag wordt vrijwillig georganiseerd door een paar overenthousiaste pimpers en is geheel gratis te bezoeken. Heel graag tot ziens in Schaijk!


23-2-2018
Funky Friday bij Outlet Succubus
Houd je van retro kleding en accessoires? Dan mag je de Outlet Sale van Succubus natuurlijk niet missen. Dit weekend tovert Succubus een tennishal om tot het walhalla van de retro liefhebber. En Funky Friday is erbij!

Houd je van retro kleding en accessoires? Dan mag je de Outlet Sale van Succubus natuurlijk niet missen. Dit weekend tovert Succubus een tennishal om tot het walhalla van de retro liefhebber. En Funky Friday is erbij!

Wij mogen bij de Outlet onze retro woonaccessoires laten zien en vinden dat natuurlijk helemaal top! Hopelijk komen we veel van jullie daar tegen.

Na het succes van de vorige keren, huurt Succubus ook dit keer 3000m2 af. Deze ruimte staat vol met jurkjes vanaf €10, kleding vanaf €7,50 en schoenen vanaf €10. Duizenden artikelen op maat gesorteerd, samples, b-keuze en al wat meer. Ze laten speciaal extra voorraden aanrukken! Deze bodemprijzen vindt je alleen tijdens de outlet en komen niet online! Daarnaast is hun gewone showroom op de Samsonweg 7 ook open. Hier kun je genieten van de nieuwste collectie.Er is volop (gratis) parkeergelegenheid in de nabijheid van de outlet en showroom locatie. Vanaf 8.30 zal er continu een pendelbus rijden tussen station Wormerveer de winkel en de outlet locatie.

Locatie Outlet:

Zaterdag 24 februari : 09:00 – 17:00
Zondag 25 februari : 09:00 – 17:00
Adres: Tennis Centrum Sitpoint - Industrieweg 45 -1521 NE Wormerveer (industriegebied Molletjesveer)26-3-2017
Het 2e Gepimpte Caravan Weekend! Kom je ook?
Gluren bij de buren, dat doen wij graag. En je mag ongegeneerd binnengluren in gepimpte caravans op zaterdag 20 mei tijdens het 2e Gepimpte Caravan Weekend. Funky Friday is er ook bij!

Vorig jaar was de primeur en dit jaar organiseert de Facebook groep ‘pimp je caravan‘, ‘m gewoon weer! Het Pimpweekend. Dit jaar is het bij Caravanity-redacteur Judith op de camping. Tijdens het weekend ontmoet je andere caravan pimpers, je kunt eindeloos pronken met je eigen sleurpaleis, of juist workshops volgen als je 1001 vragen hebt.
Gluren mag ook ongegeneerd, maar wel alleen op zaterdag 20 mei. Dus wil je alleen inspiratie op doen, workshops volgen en tips krijgen van andere pimpers? Kom dan op zaterdag 20 mei naar Camping de Jagerstee in Epe.
Caravanity is aanwezig met alle boeken, stickers, mokken en een hele mooie nieuwe lamp, KeK kamperen heeft een standje, natuurlijk laat Funky Friday je de mooiste vinylvloeren zien en Judith verzorgt toffe workshops.
Kom je ook?
Praktische informatie:

 • Een plek reserveren doe je rechtstreeks bij De Jagerstee o.v.v. RCNPIMP2017. Per mail of telefoon 0800-4050730. De camping is van alle gemakken voorzien en ligt ten noorden van Apeldoorn.
 • Alleen op bezoek komen kan ook, maar alleen op zaterdag van 11.00-17.00 uur. Dit kun je verwachten:
  • pimptips uitwisselen
  • hippe kampeerspulletjes kopen
  • ‘hoe-verf-ik-mijn-caravan’ workshop
  • ‘hoe-bekleed-ik-de-kussens’ workshop
  • lekkere hapjes en drankjes
  • stemmen op de mooist gepimpte caravan


13-3-2017
Bezoek ons op Beurs Eigen Huis
Vanaf aanstaande vrijdag 17 maart t/m zondag 19 maart staat Funky Friday op de beurs Eigen Huis Verbouwen in de Jaarbeurs Utrecht.
Uiteraard laten we daar onze vinylvloeren zien, showen we onze lampenkappen i.s.m. Klassiekelampenkappen.nl en kun je accessoires shoppen voor je huis. Alle reden dus om naar Utrecht af te reizen!
Meer informatie over de beurs vind je op http://www.realiseerjedroomhuis.nl/


6-1-2017
Gratis verzenden vanaf 25,00
Een nieuw jaar en dus nieuws: we hebben onze verzendkosten aangepast. Nu GRATIS verzenden binnen NL vanaf 25,00! 

Hieronder zie je het Funky Friday blog! Wil je het volledige blog zien? Ga dan naar http://funkyfridayshop.blogspot.com

© 2019 Funky Friday | Zwaluwstraat 24 | 2025VP | HAARLEM | 06-28873907 | 023-8448143 | info@funky-friday.com | KvK-nummer 34272792 | IBAN NL68RABO0166289035 Rabobank BIC RABONL2U | Deze website maakt gebruik van cookies.