Keukenwand Sticker Azulejos (rood) - (47 x 65 cm)

€ 29,95
SKU
Brenc 67276 Keukenwand Sticker Azulejos (rood) - (47 x 65 cm)

√ alles verstuurd vanuit NL
√ 14 dagen bedenktijd na ontvangst
√ vanaf 25,00 gratis bezorgd (binnen NL)
√ one of a kind woonspullen
√ een snelle metamofose voor jouw interieur
√ makkelijk zelf aan te brengen met supersnel resultaat
√ ook als je niet kunt klussen....LET OP!

De leverancier van dit product is even op vakantie; we hebben geen voorraad, dus er kan pas worden geleverd na 3 augustus!

Fijne vakantie!

geen

Azulejos zijn "siertegels" die in Portugal en Spanje worden gebruikt als decoratie en kunstvorm. Tegels waarop verschillende soorten figuren geschilderd zijn. Crearreda heeft de Portugese en Spaanse siertegels als inspiratie gebruikt om op een eenvoudige manier de achterwand van de keuken te verfraaien met een wandsticker. De Azulejos Kitchen Panel beschermt de keukenwand tegen water, olie en is makkelijk schoon te maken. Je kunt eenvoudig meerdere exemplaren naast elkaar plakken of op maat knippen. Daarnaast kun je de tegels ook uitknippen en naar eigen idee plakken op de keukenwand.

Azulejos zijn "siertegels" die in Portugal en Spanje worden gebruikt als decoratie en kunstvorm. Tegels waarop verschillende soorten figuren geschilderd zijn.

Crearreda heeft de Portugese en Spaanse siertegels als inspiratie gebruikt om op een eenvoudige manier de achterwand van de keuken te verfraaien met een wandsticker.


De Azulejos Kitchen Panel beschermt de keukenwand tegen water, olie en is makkelijk schoon te maken. Je kunt eenvoudig meerdere exemplaren naast elkaar plakken of op maat knippen. Daarnaast kun je de tegels ook uitknippen en naar eigen idee plakken op de keukenwand.

Detailskeukensticker / kitchen panel Azulejos (rood)
Afmeting: 
47 x 65 cm (HxL)

Aantal vellen: 1
Materiaal: de panelen zijn gedrukt op een modern type PVC dat de Kitchen Panels een reeks unieke kenmerken geeft, zoals brandwerend, bestand tegen temperatuurveranderingen, wasbaarheid en gebruiksgemak (snel schoon).


"Verfraai je wand met muurstickers van Crearreda"

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Keukenwand Sticker Azulejos (rood) - (47 x 65 cm)
Jouw rating
© 2020 Funky Friday | Zwaluwstraat 24 | 2025VP | HAARLEM | 06-28873907 | 023-8448143 | info@funky-friday.com | KvK-nummer 34272792 | IBAN NL68RABO0166289035 Rabobank BIC RABONL2U | BTW-nummer NL002168909B75 Deze website maakt gebruik van cookies.