Fotobehang Royal Blue Flowers III van KEK Amsterdam in diverse formaten

€ 149,95
SKU
Fotobehang Royal Blue Flowers III van KEK Amsterdam-9
geen

Behang Royal Blue Flowers III, met grote blauwe bloemen van oude meesters. Premium Quality Vliesbehang. Zeer eenvoudig aan te brengen.

Geef je interieur of woonkamer een compleet nieuwe look met de Royal Blue Flowers. Dit fotobehang bestaat uit verschillende bloemstukken die we een eigentijds karakter hebben gegeven. De donkere bloemstukken uit de Gouden Eeuw hebben onze designers omgetoverd tot een eigentijdse en lichte collectie fotobehang met sprekende bloemen van rozen en tulpen. Je kunt kiezen uit drie verschillende formaten, maar dit behang is ook op maat te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan de achterwand van een keuken of trappenhuis.

Hoe werkt het
Dit fotobehang wordt op één rol geprint waar meerdere behangbanen op zitten. Je kunt kiezen uit een design dat geprint is op een totale breedte van 4, 6 of 8 banen. De hoogte is altijd 280 cm.

4 banen breed = 194,8 cm breed x 280 cm hoog
6 banen breed = 292,2 cm breed x 280 cm hoog
8 banen breed = 389,6 cm breed x 280 cm hoog

Royal Blue Flowers III is vliesbehang in 3 verschillende formaten. Deze collectie behang bestaat uit grote blauwe geschilderde bloemen van oude meesters uit de Gouden Eeuw. KEK Amsterdam heeft ze bewerkt en er een eigentijdse twist aan gegeven.

Alle behangbanen worden op 1 rol geprint. Op de verpakking staat een duidelijke instructie voor het aanbrengen van het behang.

Vliesbehang van KEK Amsterdam is een stuk sterker dan gewoon (papier) behang. Het behang is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Bij het gebruik van de juiste lijm is het behang makkelijk aan te brengen en is ook makkelijk (droog) te verwijderen. De behangbanen zetten niet uit en krimpen niet. De banen worden droog aangebracht. De aanbevolen lijm is: Perfax Roze voor vliesbehang.

Verzending binnen 4-6 werkdagen.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Fotobehang Royal Blue Flowers III van KEK Amsterdam in diverse formaten
Jouw rating
© 2019 Funky Friday | Zwaluwstraat 24 | 2025VP | HAARLEM | 06-28873907 | 023-8448143 | info@funky-friday.com | KvK-nummer 34272792 | IBAN NL68RABO0166289035 Rabobank BIC RABONL2U | Deze website maakt gebruik van cookies.