Zelfklevende vinyltegels - pvc vloertegels Sorzano Sage van Zazous (per m2 = 11 tegels)

SKU
Zazous vinyltegels Sorzano Sage

√ alles verstuurd vanuit NL
√ 14 dagen bedenktijd na ontvangst
√ vanaf 25,00 gratis bezorgd (binnen NL)
√ one of a kind woonspullen
√ een snelle metamofose voor jouw interieur
√ makkelijk zelf aan te brengen met supersnel resultaat
√ ook als je niet kunt klussen....

geen

Deze vinyltegels van Zazous zijn zelfklevend, zodat ze eenvoudig te leggen zijn. Ze voelen comfortabel aan onder je voet (zonder de kilte van keramische tegels!). En deze pvc vloertegels zien er geweldig uit in een hal, een keuken of badkamer of eigenlijk overal!

Deze vinyltegels van Zazous zijn zelfklevend, zodat ze eenvoudig te leggen zijn. Ze voelen comfortabel aan onder je voet (zonder de kilte van keramische tegels!). En deze pvc vloertegels zien er geweldig uit in een hal, een keuken of badkamer of eigenlijk overal!

Het motief van deze zelfklevende vinyltegels Sorzano Sage is gebaseerd op tegels gevonden in een boerderij in de Spaanse streek Rioja. De tegels hebben een lichtgrijze achtergrond, met accenten in donkergrijs. De pvc vloeren werden ontworpen en geproduceerd door Zazous, exclusief verkrijgbaar voor Nederland en België bij Funky Friday.

Net als bij de handgemaakte cementtegels kan er bij deze tegels een kleine afwijking in het patroon optreden. Je zult misschien merken dat de patroon niet altijd perfect aansluit. We raden dan ook aan om een paar pakken te openen en te kijken near de tegels voordat je begint met leggen. Gelieve hier rekening mee te houden, aangezien we de tegels niet terug kunnen nemen nadat de tegels zijn gelegd.
Prijs is per vierkante meter: er zitten 11 tegels in een vierkante meter

Afmeting per tegel: 305 x 305 mm
Dikte van de tegel: 1,5 mm
Beschermlaag 0,07 mm
Merk: Zazous
Niet op voorraad: ;

Lees hier de instructies van Zazous

Wat je moet weten voor je de vloer gaat leggen
Ondervloer
Elke ondergrond (behalve textiel) moet hard, droog, plat en glad zijn. Op ondervloeren op cementbasis (beton, nivelleermortel) wordt aangeraden eerst een voorbereidende laag van neopreen met water aan te brengen (zoals Ardal Ardapren).

Het leggen
NB: leg de tegels voor je ze gaat plaatsen eerst 24 uur lang plat in de ruimte waar je ze gaat leggen, zodat ze op temperatuur komen.
Verdeel de ruimte in 4 delen door het trekken van 2 loodrechte lijnen die kruisen in het midden van de ruimte.
Begin met het leggen van de tegels vanuit het midden, dus op het kruispunt van de twee lijnen.
Verwijder het schutblad van de kleeflaag, plaats de tegel en druk deze stevig aan vanuit het midden naar de zijkanten.
Gebruik een scherp stanleymes om de tegels die de muur raken af te snijden. Een metalen behanglineaal helpt je om netjes recht te snijden.

Gebruik in caravan, camper e.d.
De vinyl vloertegels worden veel gebruikt in hippe caravans en campers. Ze zijn dan ook makkelijk in het onderhoud. Wel wordt aangeraden om de tegels in dit geval te verlijmen met een lijm op basis van neopreen (zoals UZIN WK222 of Bostik Solfix Best). Dit in verband met de hoge temperatuursverschillen die kunnen ontstaan in de camper of caravan.

© 2023 Funky Friday | Zwaluwstraat 24 | 2025VP | HAARLEM | 06-28873907 | 023-8448143 | info@funky-friday.com | KvK-nummer 34272792 | IBAN NL68RABO0166289035 Rabobank BIC RABONL2U | BTW-nummer NL002168909B75 Deze website maakt gebruik van cookies.